Megnézem!
Bezár!
A Gyukli-Pince a világfajták mellett hangsúlyt fektet a magyar fajtákból készülő borokra is. 2010-es kísérleti telepítéseinkkel új fajtákat, szőlő és talajművelési módokat tervezünk megvalósítani.
.hu .de

A balatonfüredi szőlőmag aranya

Immáron hatodik éve, hogy a balatonfüredi Gyukli Pince elkötelezte magát az egészség és a környezet védelme érdekében. A vegyszermentes szőlőművelés, a segédanyagok nélküli bor és a melegítő szőlőmagpárnák mellett két új termékünkre hívjuk fel a figyelmet.

Mostantól kapható a pincészet kínálatában a hidegen sajtolt 100% szőlőmagolaj és a szőlőmagőrlemény is. A hangsúly ezen termékek esetében is a természetességen és az egészségen van.

Rendeléseiket az info@gyuklipince.hu címen várjuk!

A termékek jótékony hatásairól és felhasználási javaslatairól az alábbi linkekre kattintva olvashat:Borkóstoló Freiburgban

Sok szeretettel várjuk Önt, családját és ismerőseit a 2015. február 7-én, szombaton 16 órai kezdettel megrendezésre kerülő magyar nyelvű borbemutatómra.

Az este folyamán beszélgetünk az ökológiai szőlőgazdálkodásban rejlő perspektívákról, a freiburgi kutatóintézet feladatairól, a szőlőfajták nemesítésének csodálatos világáról, valamint a jégbor és a csúcskategóriájú desszertborok készítésének titkairól. Párhuzamot vonunk a magyar és a német borvidékek között, valamint a két ország új előállítású szőlőfajtáiról is szót ejtünk. Tovább--->>>

Év végi híradó

Kedves Barátaink!


Az év vége felé számtalan pozitív impulzus ér bennünket. Az országkóstolón nyert három csillagos magyar borkiválóságunk a Cserszegi Fűszeres után, az első bio borunk a Solaris egy nemzetközi megmérettetésen nyert nagy aranyat. A borkóstolókon és borszemináriumokon új tematikával mutattuk be az érdeklődőknek és a szakmai közönségnek az ökológiai szőlőművelésben és a vörös borokban található egészségvédő rezveratrol szerepét. Bízunk benne, hogy a következő esztendő tovább motivál bennünket, hogy folytassuk az utat, melyen elindultunk. Tovább--->

‹«   «   1   2   3   4   5   6   »   »›

Wedding Photography
Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület
Balatonvin Borlovagrend Egyesület
Karolina Kávéház és Koktélbár
Gyukli Pince Balatonfüred
Balatonfüred Város Honlapja

 


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Nemzetközi borversenyen szerzett nagy aranyat a Solaris borunk

Óriási hírrel szolgálhatunk, amely vélhetően szakmai eredményeink egyik csúcspontja.

A rezisztens szőlőfajtákból készülő borok legnagyobb európai megmérettetésén, a "Piwi Wine Award" borversenyen első alkalommal képviselte hazánkat magyar bor. Nevezetesen egy Solaris fajtából készült fehérbor, ami a Gyukli Pince címkéjét viselte.

A borversenyen indított 234 bor jó szereplésében 111 borászSolaris Bio 2014 bízott, akik 11 európai országot képviseltek. Az értékelés egy, az erre a borversenyre kidolgozott speciális 100 pontos PAR rendszerben zajlott Dél-Tirolban. A kóstoló komissziókban kizárólag képzett professzionális nemzetközi szakemberek vehettek részt. A borok, amik a vegyszermentes gazdálkodás filozófiáját képviselték, három kitüntetésben részesülhettek: Ezüst, Arany, Nagy Arany.

A balatonfüredi Vörösmál-dűlő talaján fejlődött szőlőtőkékvegyszermentes fürtjeiből áldozatos munkával készített bor meggyőzte a bizottságot, ugyanis egyhangúan Nagy Arany minősítésre terjesztették elő. Ilyen magas pontszám esetén kóstolási protokoll szerint egy másik komissziónak is értékelnie kell a bort. Ez a bizottság függetlenül az első eredménytől megerősítette a következőt:

Bio Solaris 2014 - Gyukli Pince Balatonfüred - Nagy Arany /96 PAR pont/

A kitüntetést, melyet idén mindössze hét bor tudott elérni, óriási megtiszteltetésnek érezzük. Az ehhez járó oklevelet 2015 nyarán Mainz-ban személyesen Alexander Bonde, Baden-Württemberg mezőgazdasági minisztere fogja átadni, az OIV Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet éves konferenciáján.

Köszönet illeti elsősorban Édesapámat és mindazokat, akik az elmúlt években a telepítéstől kezdve, a szőlőmunkákban a kapáláson át a szüretig és a borkészítésben valamilyen részt vállaltak az ökológiai gazdálkodás ezen sikerében!

Gyukli Krisztián, 2014 November 

 

 

 

 

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

balatonfüredi pincészet, pincészet balatonfüreden, Gyukli Gyula borász, füredi borászat, balatonfüredi borok, balatonfüredi boros pince, Gyukli pince füreden, Balatonfüredi Gyukli pince, Balatonfüred-Csopaki borvidék, Balatonfüredi Solaris, Balatonfüredi Olaszrizling, Óbudavári Juhfark

 

Impresszum | | | Tartalom: *Gyukli Pince* 1983 - 2017 | Klikk: 9995 / 48
Gyukli Gyula borász | Balatonfüred | Gyukli Pincészet Veszprém megyében Balatonfüreden
2011. július 25.


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Bemutatkozik a balatonfüredi Gyukli Pince. Gyukli Gyula balatonfüredi borász weboldala. Pincészet Veszprém megyében

Tulajdonos: Gyukli Gyula borász

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Nemzetközi borversenyen szerzett nagy aranyat a Solaris borunk - | Gyukli Pince Balatonfüred - balatonfüredi pincészet - balatonfüredi borok | Bemutatkozik a balatonfüredi Gyukli Pince. Gyukli Gyula balatonfüredi borász weboldala. Pincészet Veszprém megyében

Szlogen: A Gyukli-Pince a világfajták mellett hangsúlyt fektet a magyar fajtákból készülő borokra is. 2010-es kísérleti telepítéseinkkel új fajtákat, szőlő és talajművelési módokat tervezünk megvalósítani.

Linkfelhő: balatonfüredi pincészet, pincészet balatonfüreden, Gyukli Gyula borász, füredi borászat, balatonfüredi borok, balatonfüredi boros pince, Gyukli pince füreden, Balatonfüredi Gyukli pince, Balatonfüred-Csopaki borvidék, Balatonfüredi Solaris, Balatonfüredi Olaszrizling, Óbudavári Juhfark

Készült: 2011. július 25.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár